Jelena, det nya prankster paret?



Selena
Gomez och Justin Bieber vill bara upptåg människor. Åtminstone det är vad det verkar som baseras den nya information som har kommit ut om de två älskar fåglar nyligen.

Justin Bieber pranked nyligen sin kollega turné kompis Willow Smith under sin prestanda. Han sprang ut scenen och började banka en ko klocka när hon försökte prestera sin sång. Smith lovade hämnd mot Bieber i framtiden.

Selena Gomez ryktas att få sin egen serie i Disney. Tydligen förutsättningen av showen kommer att vara någonting i stil med Punk'd som Ashton Kutcher hade. I denna version, men Gomez kommer att pranking bara vara mto Disney stjärnor.

Det har inte varit någon bekräftelse om det här om Gomez nya program ännu och den har bara rapporterats av kvällstidningarna som har mindre än stellar rykte. Men om det är sant, så låter det som det kommer att bli en fantastisk show.

Kanske anledningen till att Justin Bieber och Selena Gomez träffades i första hand var deras kärlek till förödmjukande andra människor offentligt. Hur söt är inte det.

Kommentarer
Postat av: t h a i p i n n e n ♥

sv; tack desamma, allt bra?:)

2011-04-02 @ 11:29:32
URL: http://thaipinnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0